A KLINIKAILAG TESZTELT APA VITAMIN

FER14 EXTRA®

Szeretné ezt látni?

Alkalmazza Ön is rendszeresen a klinikailag tesztelt apa vitamint!

Webáruházunk továbbra is zavartalanul működik, minden rendelést teljesítünk.

VÁSÁRLÁS
0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

A FÉRFI TERMÉKENYSÉG TÁMOGATÓJA

FER14 EXTRA® kapszula

Ismert tény, hogy a házasságok kb. 15%-ában a tervezett gyermeknemzés nem következik be, az okok kb. fele-fele arányban vezethetők vissza a férfi, illetve a nő szervezetében észlelhető kiváltó okokra. A hímivarsejtek a férfi élete során számos károsító hatásnak vannak kitéve, ilyen például a környezetszennyezés, vagy az életmódi tényezők. Sokszor az egészséges férfiak számára is előnyös lehet olyan étrend kialakítása, mely segíti a szervezet sejtjeinek élettani működését fenntartani. A FER14 EXTRA® étrend-kiegészítő, amely koncentrált formában tartalmazza a hímivarsejtek (spermiumok) élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezáltal hozzájárulhat azok egészséges működéséhez.
Ezen anyagok: az aminosavak közül az arginin, a taurin, a vitaminok közül a B6, a folsav, a ß-carotin, a B12, a C vitamin, az E vitamin és a rendkívül fontos D3, a nyomelemek közül a cink, a szelén, az ásványi és egyéb kiegészítők közül pedig a magnézium, az L-carnitin és a koenzim Q10. Tudományosan igazolt tény, hogy a spermiumok képződése és érése közel három hónapot vesz igénybe, ezért a FER14 EXTRA® ajánlott fogyasztási mennyisége a hatékonyság növelése és a kimutathatóság elérése céljából napi 2×1 tabletta minimum 3 hónapon át, de folyamatos szedése nagy mértékben hozzájárulhat a szervezet általános állapotának javításához. Az összetevők kiválasztása és mennyiségük meghatározása a szakirodalomban leírtak alapján került meghatározásra. A készítmény a felnőtt emberek vitamin és ásványianyag-szükségletének kiegészítését segítheti, figyelembe véve, hogy az összetevők egy része a vegyes táplálkozással is bejut a szervezetbe.

Babaváró vásárlóink

 • „Három évig próbálkoztunk. Spermium vizsgálatom nagyon rossz eredményt hozott, és már mesterséges beültetésen gondolkoztunk, amikor rátalatam erre a vitaminra. Elkezdtem szedni, és még nem fogyott el az első havi készlet, amikor végre a párom teherbe esett. Gyönyörű, egészséges kislányunk született. Most már a második kisgyerekünket várjuk, de most már nem kellett szednem a tablettát. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy próbalja ki, mert sokszor olyan helyzetből hoz vissza, ahonnan már mások lemondanának róla."

  Norbert - (14.05.11)

 • „Tavaly májusban a páromnak 0 volt a spermaszáma. Januártól 1,5 doboz FER14-et szedett be, és most 1,5 millió spermaszámú eredményt kaptunk. Tovább szedi és bizakodunk! Nagyon boldogok és hálásak vagyunk, köszönjük!!!"

  Mici - (14.03.24)

 • „Mi 9 éve várunk babára!Már a meddőségi központokat nézegettük!Utolsó egyéni próbálkozásként tavaly novemberben megrendeltük a Fer14 tablettát!Január közepén fogyott el a 3 havi adag. 9 hetes terhes vagyok és végtelenül boldogok vagyunk!! 🙂”

  Erika - (12.03.09)

 • „Érdeklődni szeretnék,hogy a párom orvosa ajánlotta a páromnak a Fer14 gyógyszert!Egy éve próbálunk összehozni egy babát,és nemjön össze!Interneten megrendelte,és az lenne a kérdésünk,hogy szedése közben lehet e próbálkoznunk!És mennyi idő alatt fejti ki a hatását!
  Köszönöm:M. K.”

  Kriszti - (11.06.16)

 • „Máté vagyok,20 hónapos, apa és anya szeme fénye!Köszönöm a Fer14-nek, hogy megszülethettem!Anya és apa két és fél évig várt rám!Most apa szedi újra a Fer-t, hogy ne legyek egyke:-)”

  V-H.Linda - (11.06.14)

 • „FER14 (napi két szem), napi 1000mg C vitamin és napi 400mg E vitamin szedése mellett az értékelhetetlenül rossz spermamintám 3 hónap alatt 25 millió/ml-re javult, ebből 85% élő és 40% gyorsan mozgó. Köszönöm!”

  Balubácsi - (11.04.18)

 • „4 év sikertelen próbálkozás után szántuk rá magunkat egy teljes kivizsgálásra,melynek során kiderült,hogy alacsony a spermiumszámom.Urológus szakorvosom javaslatára kezdtem el szedni a FER14 tablettát.2 doboz beszedése után a feleségem sikeresen teherbe esett és 2010.szeptemberében egészséges kislányunknak adott életet.A sikeren felbuzdulva tervezzük következő gyermekünket,de előtte mindenképpen szedni fogom a FER14-et.Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szer megalkotóinak”

  Markóczy György - (11.04.10)

 • „15 millió/ml spermaszámmal kezdtünk el a párommal egy inszeminálási programot. Kb. havonta kaptam információt mérési eredmények alapján a spermaszámom alakulásáról. 2 hónap FER14 szedését követően a spermaszám 18 mill/ml-re nőtt, harmadik hónap 20 mill/ml, negyedik hónap 22-24 mill /ml. Meg kell jegyeznem, hogy 2. hónapot követően némi életmódváltásra is sor került, de azt hiszem a FER14 pozitív szerepe esetemben vitathatatlan. A készítmény postázása is mindig gyorsan, flottul zajlott. Köszönöm!”

  Martin - (11.03.11)

 • „Szerintem érdemes szedni a FER 14-et.9 hónapja próbálkoztunk, amikor a férjem el kezdte szedni a vitamint és 2 hónap után teherbe estem. Sajnos a 10. héten elment a baba, de nem adjuk fel és most is szedi a vitamint újra két hónapja, azóta próbálkozunk újra a babával. Ülő munkát végez, és stresszel is eleget, úgyhogy biztosan jótékony hatású ez a szer. Most megyünk majd spermavizsgálatra, kíváncsi vagyok, mit mondanak.;-)”

  Csilla - (11.02.03)

 • „3 hónapja 0 (!) volt a spermiumszámom, akkor kezdtem el szedni a FER14-et. A mai vizsgálatkor 48 millió... azt hiszem ez az eredmény önmagáért beszél. Köszönöm, hogy van ez a szer. 🙂”

  Péter - (11.01.11)

 • „3-4 éve próbálkozunk feleségemmel, a családalapításon. Másfél éve sikerült teherbe esnie, de sajnos az első hetekben elvetélt. Nemrég egy barátunk tanácsára mentünk el spermium vizsgálatra, ahol megállapították, hogy a spermiumok nem, vagy egy helyben mozognak.Ennek oka lehet a stressz, a rendszertelen étkezés, az ülő munka és a mozgás hiánya. Nálam mindez felmerül a munkám miatt. 3 hónapos kúrát javasolt az urulógus a FER 14-ből, majd kontrollra hívott vissza. Augusztusban kezdtem el szedni, és októberben a feleségem teherbe esett. Túl vagyunk a kritikus 12. héten, reményekkel tele várjuk a nyarat, hogy gyermekünk megszülessen.”

  Tomi - (11.01.05)

KLINIKAILAG TESZTELT

Magyar termék

A FER14 EXTRA® tabletta kifejlesztése két magyar orvos nevéhez fűződik.

Dr. Szűcs Miklós Ph.D. andrológus, urológus, a Magyar Férfiegészség-tudományi Társaság elnöke, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ KGYC Urológia és Andrológia osztályának osztályvezető főorvosa. 

Dr. Gál István Ph.D. belgyógyász, kutatóorvos, jelenleg a Norvégiai Mo i Rana Hospital belgyógyászati osztályának vezető főorvosa. 2007-ben, felkérés alapján állították össze azt - a szakirodalom alapján legoptimálisabbnak ítélt – összetételt, mely azóta számos esetben bizonyította hatékonyságát.
A FER14 EXTRA® hatásosságáról számos előadás és cikk született, 2014-ben az egyik legrangosabb europai andrologiai szaklap, a német Andrologia közölte le a szer jó hatását a spermiumok számának növekedésére, mozgásminőségük és megtermékenyítő képességük javulására. (cikk bővebben itt) A FER14 EXTRA® összetételét független osztrák laboratórium vizsgálta be, gyártása Magyarországon, szigorú minőség-ellenőrzési folyamatok mellett történik.

Az orvosok ajánlásával

 • „Napjainkban a férfi meddőség nem hormonális, gyógyszeres kezelésének palettájára egy reményteljes, új módszer került, melynek segítségével már az utóbbi években sokak álma vált valóra; kialakult a terhesség, egy új élet született."

  Dr. Kopa Zsolt, Ph.D., egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos

 • „A FER14 EXTRA

  ®

  megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend szakmai körökben, mi, férfi meddőséggel foglalkozó szakemberek szívesen ajánljuk azon férfi pácienseinknek, akik tudatosan készülnek az apaságra illetve ismeretlen okból csökkent a megtermékenyítő képességük."

  Dr. Osváth Péter szakorvos

 • „A FER14 EXTRA® kifejlesztését az a nagyfokú igény generálta, hogy elérhetővé váljon egy olyan komplex készítmény, amelyben az összes, a férfi fertilitás szempontjából hasznos és nem hormonális alapú összetevő megtalálható, melyek hatását a szakirodalom is alátámasztja.”

  Dr. Szűcs Miklós Ph.D. osztályvezető főorvos

 • „A FER14 EXTRA

  ®

  tabletta hiánypótló készítmény a hazai – és részben az európai – piacon. Az egyedülálló gyártás technológiának és gondos minőségkontrollnak köszönhetően a készítmény biztosítani képes kivételesen sokféle vitamin, ásványi anyag és nyomelem felszívódását és a szervezet aktív hatóanyagokhoz való hozzáférését.”

  Dr. Gál István M.D. Ph.D., M.Sc. – belgyógyász-gastroenterologus

FER14 EXTRA a férfi termékenységet támogató komplex készítmény

Választható kiszerelések

Babatervező csomag:
52 825.-Ft helyett 42 750.-Ft

A csomag tartalma:
• 3 doboz FER14 EXTRA®
• 2 db Dávid terhességi teszt
• 3 db Dávid ovulációs teszt
• 1 db Férfi termékenységi teszt
Vásárlás
Napi adag tartalma

1 doboz: 
Bruttó 18 990.-Ft

• 1 havi adag
• Szállítási költség: 1390 Ft
• Az árak csak Magyarországi szállítás esetén érvényesek!
Vásárlás
Napi adag tartalma

3 doboz: 
Bruttó 48 425.-Ft

• 3 havi adag
ÁRELŐNY: 8 545.-Ft!
• A szállítás INGYENES!
• Ajándék Dávid terhességi teszt!
Vásárlás
Napi adag tartalma

FER14 EXTRA® babatervező csomag

49000 Ft

A csomag tartalma:
• 3 doboz FER14 EXTRA®
• 2 db Dávid terhességi teszt
• 3 db Dávid ovulációs teszt

FER14 EXTRA®  – 1 darabos kiszerelés

18990 Ft

• 1 havi adag
• Szállítási költség: 1390 Ft
• Az árak csak Magyarországi szállítás esetén érvényesek!

FER14 EXTRA®  – 3 darabos kiszerelés + Ajándék Dávid terhességi teszt

48425 Ft

• 3 havi adag
• ÁRELŐNY: 8 545.-Ft!
• A szállítás INGYENES!
• Ajándék Dávid terhességi teszt!

Kiegészítő termékek

ovulációs teszt

Dávid ovulációs 
teszt

390 Ft
Megtekintem

Spermakoncentráció gyorsteszt

3399 Ft
Megtekintem
terhességi teszt

Dávid terhességi teszt

390 Ft
Megtekintem
14 féle, a hímivarsejtek képzésében, fejlődésében, és működőképességének fenntartásában ismerten szerepet játszó összetevőt tartalmaz koncentrált formában A FER14 EXTRA® rendkívül egyszerűvé teszi sokféle és nagy mennyiségű összetevő egyidejű bevitelét a szervezetbe A férfiak számára kifejlesztett étrend-kiegészítők közül egyedi készítményként egy tablettában tartalmazza - többek között - az antioxidánsként is szerepet játszó aminosavat, a taurint, a spermiumok képzésében és érésében is szerepet játszó arginint, az antioxidáns hatású és egyben a hímivarsejtek képzésében és érésében is szerepet játszó koenzim Q10-et is. Mindezek mellett nagy mennyiségben E-vitamin, C- és B-vitaminok, D3-vitamin, Karnitin, Beta-karotin, Magnézium, Cink, Szelén és Folsav is megtalálható a készítményben. Magyarországon, ellenőrzött körülmények között gyártott magyar fejlesztésű termék.
Gyermekvállalást tervező férfiaknak fontos biztosítaniuk a hímivarsejtek működéséhez szükséges megfelelő mennyiségű vitaminokat.

Nem gyulladásos eredetű korai magömlés (ejaculatio praecox), prosztatagyulladás, here-, és mellékhere-gyulladás után, here-visszértágulat műtéti kezelése után, valamint változó korban lévő férfiaknál fontos a megfelelő tápanyagbevitel, amelyhez szükséges lehet az étrend megfelelő kiegészítése.

A fentiek alátámasztására a szakirodalom oldalon számos tudományos cikket talál!
A FER14 EXTRA® antioxidánsokat tartalmaz: A spermiumok képzésében és érésében is szerepet játszik: A férfi nemi hormonok képzésében is fontos: A nukleinsav szintézist is jótékonyan befolyásolja: A spermiumok motilitásában is fontos:
 • C- és E-vitamin
 • béta-karotin
 • szelén
 • cink
 • koenzim Q10,
 • taurin
 • az arginin
 • B12-vitamin
 • D3-vitamin
 • folsav
 • szelén
 • magnézium
 • béta-karotin
 • B6-vitamin
 • B12-vitamin
 • folsav
 • koenzim Q10
 • B12-vitamin
 • D3-vitamin
 • folsav
 • cink
 • L-karnitin

Javasolt adag: A FER14 EXTRA® - ajánlott adagja napi 2x1 tbl. három hónapig, egy doboz egy havi mennyiséget tartalmaz. A fentiek alátámasztására a szakirodalom oldalon számos tudományos cikket talál! Figyelmeztetés: Szájon át történő használatra! Az ajánlott alkalmazási adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészitő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban tartandó! A tablettákat nem szabad a lejárati időn túl felhasználni! Gyermekek elől el kell zárni! A FER14 EXTRA® étrend-kiegészítő, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyhatású készítmény, így kóros állapotok, betegségek kezelésére nem alkalmas.

Normál sperma minimális értékhatárai

15

spermium koncentráció (millió/ml)

39

teljes spermiumszám (millió/minta)

40

mozgékonyság (%)

14

normál alak (%)
Forrás: (WHO)

FER14 EXTRA® spermiumokra gyakorolt hatása

Spermiumok átlagos száma a 3 hónapos kúra előtt:
24 millió/ml
Spermiumok átlagos száma a 3 hónapos kúra után:
36 millió/ml

Az életmód hatása a megtermékenyítő képességre

A dohányzás tüdődaganatot okozó hatása széles körben ismert. Azt is sokan tudják, hogy a dohányzás érszűkítő hatása révén szív – és érrendszeri betegségekhez, a végtagok érszűkületéhez vezethet, ennek ellenére még mindig nagyon sok férfi dohányzik. Az már kevésbé ismert, hogy az érszűkület miatt a dohányzás merevedési zavarokat, meddőségi problémákat is okozhat, ezért azok megelőzésében is nagy szerepe van a dohányzásmentes életmódnak.
A környezetünk állapota igen nagy befolyással van egészségünkre. A környezetet szennyező anyagok nem csak a növény- és állatvilágra, hanem – a levegőből, a táplálkozással a szervezetünkbe bejutva, beépülve – az emberi egészségre is káros hatással vannak. Az ivóvizekben pl. több olyan káros szennyező anyag van, amelyet ki lehet szűrni, ám ennek ellenére szennyezés következtében maradhatnak benne olyan vegyi molekulák, melyek az emberi szervezetben felhalmozódva hosszútávon káros hatással lehetnek a testi- és az ivarsejtekre. Ilyenek pl. az un. hormonháztartást befolyásoló anyagok (endocrin disrupting chemicals – EDCs), melyek képesek módosítani a szervezet hormonháztartását és ezáltal károsítják az érintettek egészségét, megtermékenyítő képességét. A káros anyagok nem csak közvetlenül az ivóvízből, hanem az azt fogyasztó állatok húsának fogyasztásával is bejuthatnak az emberi szervezetbe. Súlyos gondokat okozhat a légszennyezés is. A rengeteg káros anyag az ipari tevékenység, a városi közlekedés okozta légszennyezés során kerül a levegőbe. A légszennyezés légúti -, allergiás megbetegedéseket okozhat az emberi szervezetben, sőt, akár az anyaméhben lévő magzatot is károsíthatja.

A környezetszennyezés káros hatásait nehéz elkerülnünk, de az egészségtudatos életmóddal, valamint a környezetszennyező tevékenységek (gépjárművek túlzott használata, szennyező anyagok vízbe juttatása, stb.) tudatos elkerülésével hozzájárulhatunk magunk és környezetünk egészségesebbé tételéhez.
A mozgásszegény életmód elhízáshoz, az elhízás pedig cukorbetegséghez, szív- és érrendszeri megbetegedéshez vezethet, de a mozgás hiánya önmagában is fokozza a keringési megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Hiba azt hinni, hogy a rendszeres testedzés csak a fiatalok kiváltsága. A rendszeres mozgásra minden életkorban szükség van, mivel az jó hatással van a szív és a tüdő teljesítő képességére, csökkenti a vérnyomást, a vérben lévő káros zsírsavak mennyiségét. A rendszeres mozgás jó hatású a férfi nemi hormonok termelődésére, ezáltal a nemzőképesség csökkenést, a férfi hormonhiányos állapot kialakulását is segít megelőzni.
Napjaink aktív embere folyamatosan stresszhatásoknak van kitéve. A folyamatos elvárások a munkahelyen és a családban, az állandó rohanás, a megélhetési hajsza, a konfliktusok mind mind próbára teszik a mai kor férfiját. A stressz gyengíti az immunrendszert, gyomorfekély, magas vérnyomás, cukorbetegség, szívbetegség alakulhat ki, csökkennek a nemi funkciók is.

A stresszhelyzetek elkerülése a modern kori férfiak számára gyakorlatilag lehetetlen, de meg lehet tanulni olyan konfliktuskezelő technikákat, melyek segítségével a károsító pszichés terhelés lecsökkenthető. A testedzés, a rendszeres pihenés szintén jó hatású, a szabadgyökök károsító hatásainak ellensúlyozása céljából pedig az egészséges, vitaminokban és gyökfogókban dús étrend segíthet.
A helyes táplálkozáshoz számos táplálék-összetevő és azok helyes egyensúlya szükséges. A jól megválasztott étrendnek – az alapvető táplálási funkción túl – egészség- és jó közérzet megőrző funkciója is van. A szakirodalomban ezt nevezik járulékos értéknek (added value).

A kutatások több egyértelmű összefüggést mutattak ki az élelmiszerek és az élelmiszer-összetevők, valamint a csökkent megbetegedési kockázatok között. A mai kor férfija számára a tudatosan helyes táplálkozás a rost- és vitamindús, alacsony zsír- és cukortartalmú ételek fogyasztását jelenti. A zsír- és szénhidrátdús étrend elhízáshoz, cukorbetegséghez, szív- és érrendszeri betegséghez vezethet, a vitaminhiány pedig fáradékonyságot, depressziót okozhat. Bizonyos vitaminok rendszeres, kellő adagban történő szedése csökkentheti a daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát ( pl. C-vitamin) az E-vitamin a B6 és a B12 vitamin hozzájárulhat a szívinfarktus és agyvérzés megelőzéséhez. Nem csak a vitaminoknak, hanem bizonyos, az étkezéssel a szervezetbe juttatott ásványi anyagoknak (pl. calcium, magnezium), mikroelemeknek (pl. réz, szelén ) is ismert az emberi sejtek működésében kifejtett jótékony hatása.

Sikertörténetek

Norbert

Három évig próbálkoztunk. Spermium vizsgálatom nagyon rossz eredményt hozott, és már mesterséges beültetésen gondolkoztunk, amikor rátalatam erre a vitaminra. Elkezdtem szedni, és még nem fogyott el az első havi készlet, […]

Tovább olvasom
Mici

Tavaly májusban a páromnak 0 volt a spermaszáma. Januártól 1,5 doboz FER14-et szedett be, és most 1,5 millió spermaszámú eredményt kaptunk. Tovább szedi és bizakodunk! Nagyon boldogok és hálásak vagyunk, […]

Tovább olvasom
Megnézem a többi cikket
envelopephone-handset