37 500 Ft

Kedves Vásárlónk! Engedje meg, hogy kiemeljünk néhány lényeges információt a megrendelésekkel kapcsolatban:

  • Kiszerelés: 1 doboz FER14 EXTRA egy havi adagot tartalmaz.
  • A termék ára: bruttó 13.700 Ft/doboz (patikai forgalmazás során az ár az internetes és telefonos megrendeléssel vásárolt termék árától eltérő lehet)
  • A szállítási költséget, melynek egyszeri bruttó összege
    1 240.-Ft, cégünk átvállalja, így az Ön szállítási költsége 0 Ft.

Tekintettel arra, hogy a nagykereskedelmi és gyógyszertári árusítás a termék árát növelné, a FER14 EXTRA tabletta telefonon és online rendelhető. Megrendelését kétféle módon jelezheti felénk: telefonon, vagy online egy egyszerű formanyomtatvány kitöltésével. Emellett a FER14 EXTRA kapható referencia patikákban is.

A rendelés elektronikus úton történő leadása után a megrendelő kap egy automatikus visszaigazolást arról, hogy a rendelését a Szállító fogadta.

Mind a telefonos, mind az online megrendelés esetén a fizetés a küldemény átvételekor utánvéttel történik! A kiszállítás néhányFer14 telefonos rendelés napon belül megtörténik. Amennyiben a kézbesítés valamilyen oknál fogva sikertelen, a küldeményt az ön lakhelyén illetékes postahivatalban lehet átvenni, amelyről a postás a postaládájában értesítést hagy!

Kérjük figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket. Megrendelése csak az abban foglaltak elfogadásával folytatódhat.

Kategória: