fbpx

Fer14 telefonos rendelésKedves Vásárlónk! Engedje meg, hogy kiemeljünk néhány lényeges információt a megrendelésekkel kapcsolatban:

  • Kiszerelések: 1 doboz FER14 EXTRA egy havi adagot tartalmaz. 3 doboz FER14 EXTRA-t tartalmazó akciós csomag, három havi, orvosok által javasolt terápiás adagot tartalmaz
  • A termék ára: bruttó 14.700 Ft/doboz. A 3-as akciós kiszerelés ára bruttó 37 500 Ft/3 doboz (patikai forgalmazás során az ár az internetes és telefonos megrendeléssel vásárolt termék árától eltérő lehet)
  • A fenti ár kizárólag Magyarország területén, magyarországi kiszállítással érvényes. A Romániában érvényes árakért és megrendelésért, kérjük látogasson el a fer14.ro weboldalra.

Tekintettel arra, hogy a nagykereskedelmi és gyógyszertári árusítás a termék árát növelné, a FER14 EXTRA tabletta telefonon és online rendelhető. Megrendelését kétféle módon jelezheti felénk: telefonon, vagy online egy egyszerű formanyomtatvány kitöltésével. Emellett a FER14 EXTRA kapható referencia patikákban is.
A rendelés elektronikus úton történő leadása után a megrendelő kap egy automatikus visszaigazolást arról, hogy a rendelését a Szállító fogadta.
Mind a telefonos, mind az online megrendelés esetén a fizetés a küldemény átvételekor utánvéttel történik! A kiszállítás néhány napon belül megtörténik.

Kérjük figyelmesen olvassa el az általános szerződési feltételeket. Megrendelése csak az abban foglaltak elfogadásával folytatódhat.

Online rendelés

Figyelem: A *-gal jelzett mezők kitöltése kötelező!

Termékadatok:

Termék neve:

Kérjük, válasszon kiszerelést.
1 doboz: Bruttó 14 700.-Ft
1 havi adag
Szállítási költség: 970 Ft
3 doboz: Bruttó 37 500.-Ft
3 havi, orvosok által javasolt terápiás adag
ÁRELŐNY: 6 600.-Ft!
A szállítás INGYENES!
Rendelni kívánt mennyiség a választott kiszerelésből: *

darab


["Az akciós termékről bővebben", "Bezár"]

Hármas csomagolásAmennyiben bejelöli ezt az opciót, 3 doboz Fer14 EXTRA-t küldünk Önnek 37 500.-Ft-os kedvezményes áron ( a szállítási költséget, melynek összege 970.-Ft, cégünk átvállalja). Árelőny: 6.330.-Ft
Ha 3 doboznál nagyobb mennyiségben rendel, az akció hármas kiszerelésenként érvényes.
6 doboz megrendelése esetén 2 kedvezményes csomagot küldünk 75 000.-Ft ellenében.
Akció esetén a termék ára az akció során a honlapon megadott ár. Bármilyen kérdés esetén hívja a 06306904414 telefonszámot. További információ

Személyes adatok:
Név: *

E-mail: *

Telefonszám:

Kiszállítási adatok:
Cím: *

Irányítószám: *

Emelet/ajtó: *

Megjegyzés a kiszállítással kapcsolatban:


["Eltérő számlázási adatokat adok meg", "Mégsem"]

Számlázási adatok:
Név:

Cím:

Irányítószám:

Emelet/ajtó:

Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket valamint tudomásul veszem, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.*

Olvassa el adatvédelmi szabályzatunk!